Mirësevini në webfaqen tonë

Profili Veka

Dritaret dhe dyert nga profilet VEKA – Cilësi e nivelit më të lartë, për komoditet të përsosur, për dritare me jetëgjatësi shekullore e profile cilësore. Të gjtha profilet e dyerve dhe të dritareve, janë të prodhuara në Gjermani. Për më shumë rreth partnerit tonë kliko këtu...
Kompania jonë ka partneritet me disa nga markat më të njohura për prodhimin e dyerve dhe dritareve:
  • kamer-ag
  • veka
  • HOPPE-Logo-4c-EN
  • logo adria ferries
  • GLAS SOLUTIONS
  • SWISS Pacer
  • ALUMIL
Kompania jonë me seli në Zvicer dhe Shqipëri bën transportimin e produkteve jashtë shtetit, transportimi bëhet nëpermes kompanisë: Adria Ferries